Godnatt!

Så idag har jag inte gjort så mycket alls förutom det vanliga! Imorgon börjar skolan och allt blir som vanligt igen. Imorgon kommer även mamma och pappa hem :D har saknat dem så mycket att jag har längtat tills lovet är slut men bara för att dem ska komma hem!

Filakia!


Lördag

Åh Gud! Orkar verkligen inte med skola på måndag! Längtar verkligen tills det blir sommarlov. På tisdag är det nationella prov i svenska! Jag har förberett mitt tal nu och ska finslipa det imorgon! Känns ändå ganska bra måste jag säga :)

Snart kommer mamma och pappa hem! Ska bli hur skönt som helst! Har saknat dem så mycket! <3

Filakia!


:*


Snö!

Usch vad hemsk att det snöar nu i April! Men ändå så är det ju ändå rätt fint ute :) så synd bara att våren har humörsvängningar :( jag som trodde att sommaren äntligen var på väg för några dagar sen!

Filakia!


Hår

Då var det äntligen dags för att färga håret igen! Fortsätter med rött eftersom att det ändå passar rätt bra. :) J och S hjälpte mig och det blev faktiskt as bra! Mycket bättre än när mamma gör...(förlåt Mami!) är i alla fall jätte nöjd!

Ett bra tips för att få så mycket färg på topparna som möjligt är att böja sig fram i badkaret och smörja in i så mycket det går och sedan kamma ut det. Då ser man var man har missat och vad som är färgat. :)

Filakia!


Make Up Store

Tillbaka från make up store! Tre timmar och en jätte kul föreläsning! Mycket smink köptes också... Hohoho ❤

Vi såg även Maria Montazami's läppstift! Såå henne! Underbar kväll!

Filakia!


Middag på Tacobar!

God middag nu innan sminkningen! Vi är Liite tidiga och spenderar tiden med att äta lite mums mat!

Det blir en Chicken Hombre för mig! Tror inte att jag har ätit det tidigare så det ska bli kul att prova på något nytt!

Filakia!


Sminkkurs

Nu är vi på väg för att hämta J:s underbara lilla syster som bjöd med mig på sminkkurs för 100 kr och 25% rabatt på allt smink! I tre timmar ska vi sitta där och lära oss massa saker. Det ska bli skit kul!

Filakia!


Sällskapsspel!

Här sitter vi och spelar Cluedo på förmiddan istället för att göra nåt annat! Trevligt har vi det i alla fall!

Snart bär det av mot Zoo:t för att köpa lite godis till vovven och sedan blir det skärholmen :)

Filakia!


Skor

ÄLSKAR mina skor! Även fast jag har haft dem ett tag nu så är de dem bästa och snyggaste skorna jag någonsin har haft! Ska ha dem på ett mitt kusins barn dop nu om nån vecka! Gaah! Är så kär i dem skulle dööö om dem gick sönder :o

Här är mina underbara älsklingar!

Filakia!


Tårtaaa!

Idag var det en bra dag!! Började med det vanliga... Ut med hunden och mata honom. Sedan vaknade min fina J och hjälpte mig med allt hemma! Nu är min älskade kusin A här och har det kul! Tyvärr är hon ju livrädd för min lilla vovve men vi har nog löst det ganska bra ;)

Idag så gjorde jag även min alldeles egna prinsesstårta med choklad fyllning istället för med grädde! Mums! :D snart ska vi ta och äta den och den smakar nog lika bra som den ser ut!

Filakia!


Renovering

Idag bestämde vi oss för att börja renovera Js rum! Det går sakta men det kommer nog att bli fint tillslut! Än sp länge har vi bara tagit ur kläder från garderoberna och städat bort allt skräp. En bra början!

Syrran W fyller 19 år idag så grattis till henne!

Filakia!


Morgonpromenad

Halv åtta imorse gick jag ut men min lilla vovve! Kom hem halv nio så vi gick ganska långt. Tyvärr så blev han inte trätt för det utan han fortsatte att irritera mig med sin lilla energi! Haha.

Nu ligger jag och myser med J i soffan framför teven! Är ganska trött så det blir nog en tupplur idag igen! 😁

Filakia!


Tupplur!

Fy, vad skönt med en tupplur! Har sovit i typ en timme. Det behövdes verkligen. Det var jätte länge sen jag sov på förmiddagar, förstår inte varför man slutar med det när man kommer upp i tonåren och sedan börjar igen När man är gammal, hihi.

På dagis var det alltid jätte roligt att sova. Alla fes och skrattade och alla fröknar blev lite små sura. Haha. Gamla goda tider!

Filakia!


The Last Song

Vaknade halv åtta för att ta ut hunden och ge honom mat! Nu ligger jag här i soffan medan de andra två latmaskarna sover! Tänkte mysa till min morgon med lite film och några hemlagade croissanter! Mums!

Filakia!


Saknad

Mina föräldrar åkte igår natt och nu är det alldeles tomt här hemma! Jag saknar dem redan. De bilar ju ner till Grekland så de kommer vara framme på lördag skulle jag tro. Vi brukar alltid bila upp från Grekland till Sverige och det är faktiskt ganska kul. Bortsett från alla fisar! haha. De ska fira Grekisk påsk där nere och jag och syrran ska fira svensk påsk. Grekisk påsk brukar vara en vecka efter den svenska :)
Vi har fått stora och fina ägg dem och det är hur mycket godis som helt! wihihi! Räcker till hela månaden om man säger så. Hoppas att det kommer små söta påskkärringar och knackar på, de är alltid så himla söta!
Filakia!

Dålig dag

Godmorgon!
Har en riktigt dålig dag idag. Glömde nothäftet hemma så ensemble gick jätte dåligt plus att jag har piano innan lunchen också! Ja vi får väl se hur det går :( känner mig helt värdelös.

Filakia!


J

Underbara J är här och hjälper mig med min krönika! Den blev faktiskt rätt så bra :D kvar har jag min produktion och matte provet. KILL ME!

Nej men det löser nog sig, som vanligt!
Min boy och jag sitter nu framför datan och kollar runt lite, innan så bråkade om vilken låt vi skulle lyssna på... Skit musik alltså! ❤

Filakia!


Krönika

Jag förstår mig verkligen inte på krönikor! Vi håller på och skriver en nu och den ska vara inne på Torsdag! Får lite små panik när jag tänker på det men det blir nog bra tillslut. Jag tänkte att min skulle handla om förbjuden kärlek men det var liiite svårare än vad jag trodde. Blev så uttråkade att jag till och med började skriva en novell om förbjuden kärlek... Fokusen ligger på topp!

Mamma erbjöd att skjutsa mig till skolan idag, hon är så söt! Och på torsdag åker hon till Grekland tillsammans med pappa. Är verkligen avundsjuk! Men det gör faktiskt inte så jätte mycket för vi får ta hand om vovven! Min lilla bebis har ju blivit stor nu så det blir en utmaning den kommer jag nog klara perfekt!

Filakia!


Goodmorning Sunshine!

Kan inte riktigt gå upp från min sköna varma säng än trots att jag måste börja fixa mig... Blir nästan alltid sen till bussen för att jag är så morgon trott. Fast i och för sig så är det bara på vardagarna jag är trött. Stackars J som ALLTID blir väckt jätte tidigt av lilla mig på helgerna.

Skolan suger.

Filakia!


Spotify

Äntligen har jag hittat spotify igen! Min gick bort och då helt plötsligt skaffar mamma spotify? Hmm... Nu använder jag i alla fall hennes konto så har nu lagt ner mina favvisar! Känns skönt att slippa lyssna på syrrans låtar eftersom att vi har liiite annorlunda smak när det gäller musik.

Nu ligger jag här i min varma och godtogs säng och ska sova. Det är ganska tidigt klockan är ju bara tio men jag är så sjukt trött! Har tre prov nu på torsdag dagen före lovet så och sen en hel del direkt efter så that sucks! Hoppas att ni har det bättre i alla fall!

Filakia!


Vänner

Vad fan är vänner egentligen? Ena sekunden har man dem den andra sekunden har man förlorat dem. Jag är seriöst helt utfryst av mina och ingen av dem bryr sig ens. Heeelt forever ALONE! Ibland önskar jag till och med att jag råkar ut för något så att dem äntligen kan bry sig lite men inte ens då kommer dem att vrida huvudet. Jag klarar mig ändå! Jag behöver ingen om det ändå ska vara så att jag mår skit av det. 

Det finns en tjej som alltid varit hela livet vid min sida, saknar henne så mycket! vi träffas ju inte så ofta längre eftersom att båda har så jävla mycket plugg men snart är det påsklooov då kör vi hårt! 

Filakia!!

 


RSS 2.0