Franska nationella!

Oh God!
Sitter på tuben på väg mot skolan och nu är det ju så att vi har muntliga franska nationella idag! Det kommer nog inte alls gå bra... Wish me luck!
Sen är det en till sak! Jag förstår inte hur folk kan ta kort på sig själv när de åker kommunalt! Haha jag skulle skämmas jätte mycket om jag satt och posade och dem brevid mig sitter och kollar... Jag menar vad skulle dem tänka? Haha.

Filakia!


Life Sucks!

Har du någonsin varit med om en av de här dagerns som jag har idag? En dag då man verkligen känner att man inte räcker till. En dag då allt är åt helvete om man mår skit av ingenting. För mig är det en sån dag idag.
Idag har jag ingen lust att leva. Idag är jag som svagast. Idag är jag krossbar.
En sån här dag kan vara ett av det jobbigaste dagarna men ställ dig då frågan, kommer någon bry sig om jag dör? JA, det finns folk runtom dig, som älskar dig, som kommer att sakna dig om du försvinner.
Tänk igen istället för att göra dumma beslut på en gång för att du känner dig nere.
Ta hand om dig.

Filakia!


Fredag imorgon!

Äntligen fredag imorgon! Det blir en lång dag men sedan är det ju helg! Även fast vi bara har gått tre dagar i skolan den här veckan så är jag redan trött. :(
Imorgon har jag ett franska prov... Skönt att jag för en gångs skull verkligen har pluggat så att jag kan!!!
Om jag inte får hjärnsläpp imorgon så ska det nog gå prima!
Imorse hade vi även engelska nationella! Vi skulle skriva om varför vi ville vara med som volontärer! Det gick väl ändå helt okej!

Filakia!!


RSS 2.0